Sophy Sufian
Hubungi Saya

Peluang Jana Pendapatan Dalam Kewangan dan Pelaburan Hartanah

shakehand

 Muka Depan

Peluang Jana Pendapatan

Siapa kami?

Citi Pro Management

Citi Pro Management adalah syarikat yang terkemuka dalam menyediakan penyelesaian untuk pengurusan hartanah dan pengurusan hutang. Kami memperkenalkan konsep mengubah hutang anda menjadi kekayaan dan pendapatan pasif. Berdasarkan pengalaman pelaburan hartanah yang luas, kami membantu pelanggan mencari dan memastikan projek hartanah terbaik di pasaran. Selain itu, kami juga memberikan khidmat perundingan pinjaman bank dan pembiayaan peribadi. Kami berusaha untuk membantu pelanggan memahami prosedur pembelian hartanah dan pelaburan dalam pasaran hartanah. Sertai kami kami dan nikmati manfaat daripada ilmu pengurusan kewangan yang bijak.

Capai impian anda bersama kami!

Marilah kita bersama-sama mengambil kesempatan ke atas peluang jana pendapatan ini dan sama-sama kita jadikan impian suatu kenyataan. Bagi mencapai impian tersebut, dedikasi dan strategi adalah amat penting. Citi Pro Management hadir sebagai rakan sepanjang perjalanan ini, menawarkan platform kukuh untuk membina kerjaya sebagai ejen. Dengan latihan profesional, sokongan berterusan, dan peluang untuk berkembang, serta insentif yang menarik, setiap ejen diberikan peluang untuk menonjolkan potensi penuh mereka.

Peluang Peningkatan Kerjaya Bersama Citi Pro Management

Peluang kenaikan pangkat

Perjalanan menjadi seorang konsultan kewangan di Citi Pro Management adalah sebuah pengembaraan yang memerlukan dedikasi dan keazaman. Bermula dengan tugas-tugas asas sebagai introducer, anda akan dibimbing melalui setiap langkah, memperoleh kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk berkembang menjadi agen. Dengan setiap peningkatan, anda akan menghadapi cabaran baru dan menikmati keistimewaan yang lebih besar, membawa anda lebih dekat kepada menjadi seorang konsultan profesional yang berjaya dan dihormati.

Kemudahan Yang Disediakan

Pendaftaran agent - Admin

Borang Pendaftaran

Sila isi dan penuhkan borang ini sekiranya anda berminat memperkenalkan perkhidmatan yang kami sediakan dan menambah pendapatan.

Maklumat peribadi

Sila berikan maklumat peribadi anda untuk rujukan kami.


Maklumat Pekerjaan Sekarang

Sila berikan maklumat pekerjaan anda sekarang.


Maklumat Perniagaan Anda

Sila berikan maklumat perniagaan yang anda sedang usahakan sekarang.


Pengalaman dalam bidang kewangan

Isikan ruangan ini sekiranya anda berpengalaman dalam bidang kewangan.


Pengalaman dalam bidang hartanah

Isikan ruangan ini sekiranya anda berpengalaman dalam bidang hartanah.


Pengesahan maklumat

Akhir sekali, sila sahkan maklumat-maklumat yang anda telah berikan sebelum ini adalah sah dan benar dan anda bertanggungjawab dan tanggung risiko sekiranya maklumat yang anda telah berikan adalah salah / tidak benar / palsu.


Kongsikan laman web ini kepada mereka yang memerlukan bantuan. Klik / Tekan pada mana-mana butang berkenaan di bawah:

Facebook
X
LinkedIn
Email
Threads
Print
Telegram
WhatsApp